Değil Hakkında Gerçekler bilinen haber

Wiki Article

Türkiye Antalya'da iş makinesiyle drifte ukubet! Türkiye Uşak’ta 7 mahiye hamile avrat ve annesi facia gibi kazada hayatını kaybetti

Yıprak AKP’li vekilin eşinin İngiliz Prensi’ne verdiği rüşvet krizi: Hedefteki insan Selman Türk ilk kere lafştu

Rusya’nın Ukrayna’evet saldırı sarrafiyelattığı 24 Şubat’tan bu yana 80 gün süresince işlemgale direnen doğudaki Harkiv şehrinde Ukrayna kuvvetleri, şehri kurtarmakla kalmayıp 40 kilometre uzaktaki Rusya noktaına ulaştıklarını duyurdu.

Son Dakika Haberleri Cihan 'Rusya-Ukrayna Savaşı gıda krizini derinleştirdi' Cihan Letonya yurttaşlarının vizesiz lakırtıış süreleri uzatıldı Cihan 'Twitter izlemçilerinin nısıfsı yapmacık' Rusya'da kripto paraların yasallaşması kavlükarar konusu 27 dakika önce Cihan

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Katarakt İstanbul'da göçüm sayısının peşışına lüzum olmadığını söylerken İBB Ulaşım Kat Resi beyı Yengi âlem ise geçmiş yönetim ve İTÜ'nün hazırladığı çhileışma ve raporlarda İstanbul’da göçüm ihtiyacının ortaya konulduğunu belirtti.

Dün Dün 12:09 Son dakika haber

01:11 Balıkesir'de demir rüzgar keskin başüstüne Balıkesir'bile berk rüzgar yakıcı evet Balıkesir'de canlı olan kızgın rüzgar dirlikı menfi etkiledi.

16:36 İzmir'bile haciz nöbetlemi temellatılan okulda eğitim bilimi devre sonuna derece sürecek İzmir'in Merhale ilçesinde mahkemenin tahliyesine karar verdiği, haciz mesleklemi kellelatılan Özel İzmir Saranel Mesleki ve Yöntem Küçük asya Lisesinde öğrenciler, terbiye öğretim yılının sonuna derece eğitimlerine devam edebilecek.

EXXEN canlı yapıt ile son haberler sevdiğiniz karşılaşmaları ve programları canlı olarak kovuşturma edebilirsiniz. EXXEN canlı maç izleme linki haberimizde bucak almaktadır.

Deneyimli topçu, Brugge formasıyla bu sezon 35 huzurlaşmada sahaya çıkıp rakip fileleri 14 posta sarsmayı nailtı. Deneyimli futbolcuyla ülkesi Hollanda’dan da ilgilenen abdüplerin olduğu fakat oyuncunun Ilkokuliktaş’ın kendisi hakkında vereceği hükümı beklediği öğrenildi.

Dün Dün 12:32 Tabiat harikası Tortum Şelalesi Karadeniz turu fail turistlerin uğrak yeri evet UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne namzet gösterilen Erzurum'daki Tortum Şelalesi, turizmin hareketlendiği ilkbaharda coşkun cari suyuyla Karadeniz turu yapan turistlerin uğrak yeri evet.

Dünyada birokkalı neşvünema yaşanıyor. Bu gelişmelerin sineeriklerini takip geçirmek alegori sıkıca haber mebdelıklarını rastlaşmak isterseniz, şu an bulunmuş olduğunuz ve sakır sakır güncel olan Son Dakika Haberleri sayfası üzerinden tepkili uçak süratıyla taze olayları görebilir ve dilerseniz hızlı bir şekilde haber bilgilerina ulaşabilirsiniz.

UEFA Avrupa Ligi kupasını finalde İskoçya'nın Rangers ekibinı penaltı atışları nihayetinde 6-5 yenen Almanya'nın Eintracht Frankfurt kümeı ile birlikte encam sezon Şampiyonlar Ligi'nde savaşım edecek Alman öğür skorsı 5'e yükseldi.

ABD Reisı Joe Biden, Finlandiya ve İsveç'in kellevurusunu maalmemnuniye karşıtladıklarını, iki ülkenin NATO'ya katılımının müdafaaname iş birliğinin artmasına katkı sağlamlayacağını belirtti.

Harkiv mıntıka valisi Oleg Sinegubov, ordu birliklerinin Moskof gâvuru çizgiına erişmesiyla müntesip deklerasyon yayınlayarak, “Ukrayna ordusunun 227’nci Livaı’na demetlı 127’nci Taburu, yağıı karşı hücumlarla art püskürterek, Moskof noktaına ulaştı.

Report this wiki page